PM Cards heet u van harte
Selamat Datang

Op onze stand Hal 7 stand 43 op de Azie Pasar Malam 2015 te Amsterdam.

Houten snijplanken uit Borneo
Het kon niet uitblijven! Tijdens al mijn familiebezoeken naar Indonesie de afgelopen jaren, maakte ik uitstapjes naar alle uithoeken van Java, Bali en de andere eilanden uit de Gordel van Smaragd.

Wat ik daar allemaal aan prachtige dingen heb gezien en meegenomen, wil ik nu met u delen op deze eerste editie van de uitgebreide Azie Pasar Malam 2015.
Mooie, onverwoestbaar houten snijplanken met de geur van Indonesie, nu wellicht voor uw Hollandse kaas?

Of persoonlijke kaarten, spiegels, beker of plank laten bedrukken met familiewapen, logo of foto?
Laat u door mij adviseren tijdens de Pasar Malam.

Als u ook nog een produkt bij ons bestelt tijdens de beursdagen, dingt u mee naar een van de drie prijzen die na de beurs verloot gaan worden. Wij maken de prijswinnaars bekend via onze facebookpagina op 3 maart om 12.00 uur.

De prijzen: 3e prijs een snijplank gegraveerd, 2e prijs 500 visitekaartjes inclusief ontwerp offset gedrukt, 1e prijs een prachtige spiegel gegraveerd en ontworpen ter waarde van 125 Euro!

Om u te laten kennismaken met alle originele en betaalbare cadeaus van PM Cards, die er zijn voor een geboorte, jubileum, verjaardag of elke andere Hari Raya (feestdag).

Nu echt een origineel en betaalbaar cadeau. Online of op de Pasar Malam. Bij PMCards

PM op de Pasar Malam. Kom langs bij stand 43

Maak geheel vrijblijvend kennis en bekijk de meest eenvoudige manier om leuke, betaalbare en originele cadeaus voor vrienden en familie te vinden.

Kom langs! PMCards

p.s. de Pasar Malam valt samen met de Huishoudbeurs dus twee vliegen in een klap.