Beoordelingen van gebruikers

Op deze pagina vindt u beoordelingen van andere mensen die van deze site gebruik gemaakt hebben. Als u zelf wat te vertellen hebt over uw ervaringen met deze site, dan kunt u uw reactie hieronder achterlaten. Dat geeft ons de mogelijkheid de site nog te verbeteren of aan te passen.


Maar tegenwoordig geven onze meeste klanten een reactie op onze facebook pagina
https://www.facebook.com/pmcards1

Email:

Voor alle duidelijkheid: de email die u invult zal uiteraard niet zichtbaar zijn. Deze is puur voor ons bestemd om eventueel een reactie terug te geven. Uiteraard zullen uw gegevens niet verstrekt worden aan derden. Dus graag een reactie plaatsen!

Simpel => Schoonheid

Op 7-9-2010 Geplaatst door Brenda

Ik heb op de site een geboortekaartje voor mijn dochter ontworpen. We hadden al een idee maar konden nergens HET kaartje vinden. Dus toen besloten we hem zelf te gaan ontwerpen. Wat zit hier een simpel ontwerp programma onder, we hadden snel het gewenste resultaat. en aangezien we 2 verschillende invullingen aan het kaartje wilde geven en je gewoon per kaartje betaald, zonder ontwerp of opstartkosten, was het prijs technisch nog gunstig ook. Het resultaat viel ook bij iedereen in de smaak. Wat mij betreft een aanrader. PS. we hebben bij problemen en vragen erg snelle en goede ondersteuning ontvangen.

geboortekaartjes

Op 7-9-2010 Geplaatst door verhoeven

Na wat online probleempjes, emailcontact gehad en hebben jullie onze geboortekaartjes super mooi gemaakt!! Heb jullie site verder adviseert aan vrienden die ook zwanger zijn. Volgend jaar doet onze oudste dochtertje haar communie en de kleinste haar doopsel en weet nu al waar ik de kaartjes laat maken ;-) Verder zo!!! Groetjes Yvette

Goede service!!!

Op 24-9-2010 Geplaatst door Aurisia

Ik had al vrij snel, tijdens m'n verlof, behoefte om een leuk geboortekaartje te vinden. Maar wat is er nou leuker dan er eentje ZELF ontwerpen EN voor een MOOIE prijs!!! Dus ben ik aan de slag gegaan. Na wat probleempjes met wat leestekens, heb ik PM-cards gemaild. Er is zeer snel gereageerd op m'n mail, ik heb zelfs tellefonisch contact gehad. Er is serieus en snel begonnen aan een oplossing. De originele kaartjes heb ik nog niet, omdat ik nog niet ben bevallen, maar een reactie voor de zeer goede services is zeker op z'n plaats!! Jullie krijgen hoogswaarschijnlijk nog een keer van mij te horen als de kaartjes eenmaal binnen zijn!!!

snel & goed

Op 8-1-2011 Geplaatst door liesbeth

Na eerst flink wat sites te hebben bekeken leek deze site het meest gemakkelijk qua opmaak. En niet onbelangrijk goedkoper dan vele andere. Nadat wij eerst een proefdruk hadden besteld om de overigens uitstekende kwaliteit te beoordelen, hebben wij van de week onze definitieve trouwkaarten besteld. En de volgende dag in huis gekregen. Hulde voor dit bedrijf zijn kwaliteit, prijs en snelheid

Goede service en gebruiksgemak

Op 11-1-2011 Geplaatst door Nienke en Martijn

Wij zijn heel erg tevreden over de geboortekaartjes die we bij Paul Mansoor hebben besteld. De website is zeer gebruiksvriendelijk. En in tegenstelling tot verschillende andere sites, kun je hier op de binnenpagina ook nog een afbeelding invoegen. Toen we de kaartjes ontworpen hadden, kon ik dezelfde ochtend een proefdruk afhalen en daarna binnen een uur de gehele bestelling. Fanatstische service! Mocht je nog twijfelen waar je je kaartjes laat drukken, stop dan met zoeken. Je bent hier aan het juiste adres!

iPad graveren

Op 8-11-2011 Geplaatst door Harrie

Na enig google werk lasergraveren van iPads door PMstudio ontdekt. Op basis van een eigen ontwerp (tekst met achtergrond plaatje) een prachtige 'tag' op een iPad laten zetten (zelfs met een proefje vooraf). Via de AppleStore graveer optie (korte tekst in een voorgeselecteerd font) krijg je dit nooit voor elkaar. En dat allemaal 'klaar terwijl u wacht' en tegen een schappelijke prijs vergeleken met andere aanbieders ...

Geboortekaartjes

Op 14-8-2013 Geplaatst door Andy en Mara

Ook al konden we als Belg niet rechtstreeks bestellen, toch hebben we na contact een oplossing gevonden. De kaartjes zijn van goede kwaliteit aan scherpe prijzen, zeer vriendelijke service en de site was de gemakkelijkste om mee te werken van al de sites die we geprobeerd hadden. Wij willen Paul dan ook hartelijk bedanken en zullen PMStudio zeker aan anderen aanraden...

Broodplanken

Op 15-8-2013 Geplaatst door Lex en Bianca

Nu al twee keer een gegraveerde broodplank gekocht en we zijn er hartstikke tevreden over. Ze werden razendsnel afgeleverd en de kwaliteit is prima. Heel veel leuke reacties over gekregen - het zijn leuke kado's om te geven.

trouwkaarten

Op 20-11-2013 Geplaatst door Teus en Monica

Trouwen in openluchtmuseum en dan meteen gasten op weg helpen in de juiste sfeer met trouwkaarten was een uitdaging. We dachten eerst aan hand geschept papier, maar dat was het niet. Per toeval zag ik een met lasercutter bewerkt plankje. Dat was het helemaal .... modern en oud samen. Lastig om een leverancier te vinden, maar niet bij PM Cards. Zij hielpen heel snel met ontwerp en levering. Geweldig gewoon. Bedankt !!

Kaarten

Op 6-3-2014 Geplaatst door Oudhof

Alweer voor de zoveelste keer gebruikt gemaakt van de diensten van Paul Mansoor. En wederom zeer snelle dienstverlening en geheel naar tevredenheid. De volgende keer komen we hier weer terug...

Broodplanken

Op 7-4-2014 Geplaatst door Kitty

Wij hebben twee keer meerdere gegraveerde broodplanken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en ook nog voor een mooie prijs. Ik kreeg hulp bij het ontwerp. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel en leuk cadeau!

Keurige hondenpenningen

Op 11-4-2014 Geplaatst door Henk

We zijn zeer tevreden over de geleverde hondenpenningen. We hadden (onze fout) eerst het verkeerde formaat besteld maar we konden ze kostenloos omruilen. Prima service.

Zeer mooie gegraveerde broodplanken

Op 16-6-2014 Geplaatst door Lianne

Voor mijn afstudeerscriptie heb ik PM cards ingeschakeld. Ik wilde mijn product graag op een indrukwekkende wijze presenteren op de Hogeschool van Amsterdam. PM Cards heeft mij hier fantastisch bij geholpen. Er werd meegedacht en snel gewerkt. Dat heeft geresulteerd tot zeer mooie gegraveerde broodplanken. Mijn scriptiebegeleider was zo enthousiast dat ik er nog maar twee heb besteld:)

Prima zakelijk drukwerk

Op 21-6-2014 Geplaatst door Herman

Voor mijn bedrijf had ik snel zakelijk drukwerk nodig, voor een presentatie. Via PM cards was dat snel en goed afgeleverd. Ook de prijs was scherp. Ga zo door!

Leuke stempel

Op 21-6-2014 Geplaatst door Peter

Om een grap met een vriend uit te halen heb ik een stempel laten maken bij PM cards. Groot succes!

Subtiel gegraveerde snijplank

Op 10-9-2014 Geplaatst door Ingrid

Voor vrienden zocht ik een gegraveerde snijplank met de afbeelding van hun trouwkaart. PMcards heeft dit heel subtiel uitgevoerd en ook nog in een recordtempo. Ook het overleg vooraf ging prettig en snel. Kortom ik ben een heel tevreden klant en kan dit bedrijf dan ook iedereen aanraden!

Gegraveerde snijplank

Op 5-1-2015 Geplaatst door HJ

Als huwelijkskado een gegraveerde snijplank gegeven van PM cards gegeven. Groot succes! Erg tevreden over PM cards. Mijn input was minimaal. Mede door de proactiviteit en creativiteit van PM cards, was het eindresultaat perfect.

Ontzettend mooie spiegels

Op 9-3-2015 Geplaatst door Ineke Orsel

Vandaag 2 spiegels binnen gekregen die ik had besteld bij pmcards. Het resultaat is boven verwachting! Ontzettend mooi geworden. Heel erg bedankt! Een echte aanrader :)

Goede service bij geboortekaartjes

Op 28-5-2015 Geplaatst door Joeri

We hadden zelf een soort ontwerp gemaakt, Paul heeft ons goed en vlot geholpen om de slag naar het definitieve ontwerp te maken. Het is fijn dat hij niet alleen de opdracht uitvoert maar ook erg meedenkt. Dank!

John

Op 26-3-2017 Geplaatst door Smithb749

Hi, yup this post is truly fastidious and I have learned lot of things from it kdfefdkeaedcedae